Werken in de Cloud
Overal zie je het, hoor je het en lees je het. We gaan in de cloud werken, we werken in de cloud en de cloud is de toekomst. Maar wat is cloud computing nu precies?

Cloud computing

De 'cloud' is een begrip dat online diensten aanduidt. Cloud Computing kan gezien worden als een groot decentraal netwerk waar gebruikers data kunnen opslaan. Op deze manier is de gebruiker geen eigenaar van hard-en software maar beschikt over een eigen virtuele infrastructuur.

Wij zetten een aantal voordelen voor u hieronder op een rij.

Altijd & overal werken

Of u nog op kantoor, thuis of onderweg wilt werken, met cloud computing heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen online bureaublad. Hierdoor is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest.

Geld besparen

Harde schijven en servers kunnen de deur uit, want voor cloud computing volstaat slechts een internetverbinding. Daarnaast wordt er flink bespaard op software licenties en ondersteunend IT-personeel en zijn grote investeringen niet nodig.


Betrouwbaar en beveiligd

U bent verzekerd van meer continuïteit door het robuuste en dubbel uitgevoerde platform. Ons datacenter is zeer goed beveiligd en voorzien van uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen.
Zeer veilig

Mocht uw computer vastlopen of verloren gaan in een brand, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestanden. Al uw gegevens staan namelijk veilig in de cloud. Daarnaast is ook een tekort aan opslagruimte verleden tijd, omdat de servers zo groot zijn dat ze nagenoeg niet vol kunnen raken.