Creëer nieuwe mogelijkheden met maatwerk software ontwikkeling

Als standaard software niet voldoet is maatwerk software ontwikkeling een uitkomst. Onze software kenmerkt zich door zijn snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker.

Wij hebben een passie voor software ontwikkeling en leveren software oplossingen op tijd en binnen budget. En dit doen wij al meer dan 25 jaar succesvol. Uw kennis en eisen samen met onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat wij je Web- of Windows applicatie snel en kosteneffectief kunnen ontwikkelen. Software op maat die veilig en gemakkelijk in gebruik is. 

Software ontwikkeling
afspraak maken
Advies & Inventarisatie
Je weet wat je wilt, maar hoe de maatwerk software precies moet gaan werken is nog niet duidelijk. We helpen je met het formuleren van de functionaliteit en opmaak.
Technische realisatie
IntelliSoft ontwikkelt maatwerk software ter ondersteuning van bedrijfskritische processen. De performance en stabiliteit van onze applicaties is een van de speerpunten die we voortdurende toetsen. We ontwikkelen software op basis van moderne technologie die uitvoerig is getest op betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid. Vooruitstrevende techniek waar je op kunt vertrouwen.
Analyseren en verbeteren
Na oplevering van de software en er mee gewerkt wordt, gaan we analyseren waar er eventueel verbeteringen in de software gemaakt kunnen worden.
Onderhoud & Beheer
Ook na de ontwikkeling blijven we betrokken. We nemen de applicatie in beheer en monitoren de prestaties. Om de betrouwbaarheid te garanderen doen we actief onderhoud aan je software.