Het voordeel van webbased software is dat je het kunt gebruiken waar en wanneer je dat wilt. Een goede webapplicatie bespaart tijd en geld, versimpeld bedrijfsprocessen en werkt minder foutgevoelig. Je hoeft geen software te installeren, dus je applicatie is waar je ook bent en vanaf ieder device te benaderen: via smartphone, tablet, notebook en PC.

Webbased software is via het internet te benaderen. Het enige wat je nodig hebt is internet en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week de applicatie gebruiken. Ideaal dus voor:

webbased software
 • Bedrijven met medewerkers die actief zijn op meer dan een plek
 • Bedrijven met medewerkers die veel samen moeten werken en informatie moeten kunnen uitwisselen
 • Bedrijven die hun interne proces graag transparanter maken voor klanten.

De 3 voordelen van webbased software

Wij geloven in software die u tijd en geld bespaart. Laat u door ons uw webbased software ontwikkelen, dan profiteert u altijd van deze 3 voordelen:

 • De webbased software is overal en altijd beschikbaar

  Als je werknemers alle informatie, software en bestanden altijd en overal beschikbaar hebben, wordt het werk een stuk aangenamer. Werken vanuit huis, vanaf locatie of buiten kantooruren wordt op deze manier eenvoudiger. Je bent niet meer afhankelijk van openingsuren en files en vertragingen spelen geen rol meer.

 • Webbased software werkt altijd

  Het fijne van webbased software is dat het in elke browser, op elke computer werkt. Dus ook via de telefoon of tablet, omdat de software standaard responsive is. Wij zorgen voor stabiele servers en beveiligde inlogs, zodat de software ook echt altijd werkt.

 • De webbased software ziet er goed uit

  Programma’s waar u dagelijks mee werkt, moeten er aantrekkelijk uitzien, logisch in elkaar zitten en gebruiksvriendelijk zijn. Althans, dat vinden wij. Daarom krijgt u software die er goed uit ziet en waar u blij van wordt.

Mogelijkheden webbased software

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor webbased software? Neem dan gerust contact met ons op zodat we uw uitdaging kunnen bespreken onder het genot van een kopje koffie.

afspraak maken