Office 365 is een verzameling van Microsoft diensten. De dienst is in abonnementsvorm en staat gehost in de cloud. Jij hoeft de dienst dus niet te beheren of onderhouden. Dit wordt voor je gedaan. De volgende programma's zijn onder andere onderdeel van Office 365: Skype voor bedrijven, Exchange e-mail, OneDrive en het totale Office 2019 pakket met onder andere Outlook, Excel, Word en PowerPoint. Deze diensten zijn toegankelijk via de online apps en alleen in het Premium en Business abonnement zitten de Office 2019 applicaties voor PC, tablet en telefoon.

Office 365 voordelen

E-mail, contacten en agenda

Met Office 365 heb je altijd beschikking over je agenda, contacten en e-mail. Het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt: laptop, smartphone of tablet. Alle informatie is toegankelijk en up-to-date.

Bestanden delen en realtime samenwerken

Met meerdere personen tegelijkertijd in een document werken is een stuk handiger. Met Office 365 is dat in ieder geval geen probleem. Als één persoon iets wijzigt is dat direct zichtbaar voor de rest. Zo kan je handig samenwerken en kan je bestanden eenvoudig delen met collega's.

Chatten en online vergaderen

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een vergadering bij te wonen. Met Skype voor Bedrijven maak je eenvoudig verbinding om deel te nemen aan een online vergadering. Bovendien heb je een gebruiksvriendelijke chat waarmee je direct ziet welke collega's beschikbaar zijn, zodat je weet aan wie je iets kan vragen.

Office 2016 applicaties en Office online

Als je het Business of Premium abonnement kiest, heeft elke gebruiker de mogelijkheid om de Office 2019 applicaties op 5 verschillende apparaten te installeren om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten die Office 365 biedt. Bovendien hebben alle abonnementen de optie om via Office Online te werken in je internet browser, zodat je overal en altijd toegang hebt tot je documenten.

 

IntelliSoft heeft jaren ervaring met het installeren en implementeren van Office 365. Neem vrijblijvend contact met ons op.