Altijd en overal beschikbaar

Mobiliteit en flexibiliteit, daar draait het vandaag de dag om. Met een online werkplek heb je altijd de juiste informatie beschikbaar op je PC, laptop, smartphone of tablet. Een online werkplek geeft je deze flexibiliteit, of je nu op kantoor, thuis, onderweg of met vakantie bent. Altijd en overal heb je toegang tot al je informatie en programma's. Wij werken uitsluitend met een Private Cloud-oplossing, wat betekent dat de performance die afgenomen wordt ook gegarandeerd beschikbaar is.

Veilig in de cloud

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat uw bedrijfsinformatie met het online werken veilig wordt opgeslagen. Wij werken daarom alleen maar met ISO-gecertificeerde leveranciers, zodat wij deze veiligheid kunnen waarborgen. Ook bij verlies van een laptop, smartphone of tablet hoef je niet bang zijn dat gegevens verloren gaan; gegevens zijn tenslotte opgeslagen in de cloud!

Voordelen van een online werkplek

Online werkplekken zijn al lang niet meer voorbehouden aan grote bedrijven. Voor met name het MKB zijn de online flexibele werkplekken van IntelliSoft een oplossing. Voor uw medewerkers betekent dit flexibiliteit, mobiliteit en een hogere tevredenheid.   

Transparantie

De kosten voor een online flexibele werkplek van IntelliSoft zijn transparant. Vooraf weet je waar je aan toe bent. Er hoeft niet meer geïnvesteerd te worden in eigen server(s) en ook de software kan maandelijks beschikbaar gesteld worden. Doordat er bij een online werkplekken geen eigen server(s) meer nodig zullen zijn zullen de kosten voor IT-beheer en onderhoud ook aanzienlijk verminderen. Deze besparing kan oplopen tot zo'n 30%.

Uw gegevens staan bij ons veilig in Nederland opgeslagen!

Bij IntelliSoft is de data van uw Online Werkplek vanzelfsprekend veilig middels een standaard inbegrepen dagelijkse back-up en data-encryptie en in een Nederlands datacenter opgeslagen.